Nakupuj i z postele

12.07.2017

Nakupuj i z postele

Nákup levou zadní z telefonu. Nejraději nakupuji v klidu u kafíčka z pohodlí obýváku a od kud nakupuje vy?

      Nejraději nakupuji v klidu u kafíčka z pohodlí obýváku. Moje kamarádka ráda nakupuje o pracovní pauze v klidu v kanclu. Brácha s oblibou nakupuje, když má čas u piva v jeho oblíbené  hospůdce. Proč ne? O místech, která dnes můžete využít k internetovým nákupům i na našem e-shopu, se nám před pár lety ani nesnilo. Díky za dobré zobrazení na telefonech, tabletech i na počítačích.  Moderní doba přináší možnosti, které by bylo škoda nevyužít a zpříjemnit si tak čas…

Na našem e-shopu si z pohodlí domova jedním klikem zobrazíte židli, podíváte se, pro koho je vhodná, přečtete si důležité parametry. A opravdu doporučuji koukat na to, pro koho je  určená, zda pro děti, managery nebo třeba pro třísměnný provoz. Každý potřebuje jinou a na našem e-shopu www.nasezidle.cz si vybere každý. Máme židle pro školáky – rostoucí dětská židle Fuxo, nebo pro vysokoškoláky – Matrix T – synchro,  či pro tatínka  - šéfa ve firmě, kde tráví více než osm hodin, tak ať ho nebolí záda – Sitness chief 100.

Jedním kliknutím si zobrazíte i jídelní židle nebo vaky a pytle do dětského pokojíčku. Zkrátka máte vše potřebné pohodlně na jednom místě. U většiny židlí je jako dárek pro vás doprava zdarma,  tak si nemusíte lámat hlavu s navýšením ceny. Co se týče dopravy dopravce Vás zastihne i na letních sídlech.

Přeji Vám pohodlný nákup!

Publikováno 12.7.2017 Eva Oupicová www.nasezidle.cz

 

Novinky

NzAxNTl