Židle jako z lega

17.07.2017

Židle jako z lega

Návrat do dětství, tak si můžete připadat při sestavování naší kancelářské židle, je to snadné!

          Objednám si židli a ona mi přijde v krabici. Vždyť  ji sama nesložím, chlapa mám pořád v práci!? Začínám panikařit!  Nepřipomíná vám to někoho? Tak  hlavně klídek. Není se čeho bát!

          Stavíte rádi s dětmi lego? Tak buďte v pohodě. V téhle krabici je trochu větší lego pro dospělé. Vše do sebe pěkně zapadá, k ruce máte plánek s čísly nebo použijte svou intuici. Finále! Na konci hry je složená funkční židle, kterou už nebude potřeba rozebírat.

          Kancelářská židle vám přijde hezky v jedné krabici a má většinou šest dílů. Kolečka, kříž, píst, sedák, opěrák a područky. Zvlášť je baleno pět koleček, která se snadno nacvaknou na kříž (zvládám já jako žena), do kříže se nasadí píst. Pak vezmu sedák a k němu (podle typu židle - dvěma až třemi šrouby) připevním opěrák židle. Vše jde snadno a šroubuje se přiloženým klíčem (imbusem jak říkají znalci). Na řadě jsou područky - podle typu židle. Mohou být různé, podle vašeho přání 3D, pevné nebo výškově stavitelné. Mnou vybrané područky našroubuji ze spodu na sedák, opět použiji imbus. A mám skoro hotovo. Sestavenou část židle vezmu a nasadím na píst, který jsem předtím dala do kříže. Jakmile nasadím, mohu si sednout. Mojí  vahou se stane, že konický píst zajede do kříže, druhá strana pístu do sedáku a jsou tak spojeny, že je od sebe dostane pouze veliká mechanická síla.

          Židle je hotová! Hurá! Už na ní sedím a točím se dokolečka dokola radostí z toho, že jsem to zvládla sama!

          Snadné, nemyslíte? Přejeme pěkné posezení a pokud si i přesto nevíte rady, můžeme vám na přání židli sestavit. Kontaktujete nás! Jinak montování zdar!

 

Publikováno 17.7.2017 Eva Oupicová www.nasezidle.cz

Novinky

NjZkOThmM