SITNESSka

25.06.2017

SITNESSka

SITNESSka aneb sedím a cvičím

 

 

    Denně sedím u počítače šest a více hodin. Pravda, ne vždy se to dá úplně nazvat sezením. Samozřejmě vím, že mám mít nohy v úhlu 45 °, chodidla na podlaze, žádnou nohu přes nohu, nahrbená záda a lokty pěkně na područkách, abych se vyhnula tenisovému loktu a bolavému ramenu. Jenže… Ruku na srdce. Sedíte u počítače na kvalitní židli, která je k tomu účelu určená? Šest a více hodin na jednom místě, obzvláště když pracujete doma? To snad ani nejde. Aspoň mě ne.

    S padesátým: „Mami, pojď sem. Mami, podívej. Mami, kde máme?“ se stěhuji do kuchyně a sedám na úplně blbou židli. Je krásná, nic proti ní, ale dovolí mi se na ní zkroutit tak, že by mi druhý den záda nejraději nafackovala. Situace graduje večer, kdy celý dům usne a já se stěhuji s noťasem do chládku na terasu. Na dřevěnou lavici, ze které nemohu ani vstát.

    Proto jsem se rozhodla s tím skoncovat. Lavici zamávat a pořídit si pohodlnou zdravotní fittnes židli SITNESS 15. Je naprosto ideální pro současné horké dny, protože má síťovanou opěrku. Pa pa, zpocená záda! Díky speciálnímu systému body-balance-tec se na židli můžete naklánět, vrtět a poposedávat, jak chcete, protože sedák je pohyblivý do všech stran, a záda budete mít pořád podepřená ve správné poloze. Tzv. aktivní dynamické sezení. Prostě sedíte a zároveň procvičujete zádové svalstvo.

    Škoda, že se na ní neleží, byl by konec s odpornými sklapovačkami a zkracovačkami na břišáky…

 

PS: Chystám se na fialovou krasavici. Která ze 14 barev by se líbila vám?

 

Publikováno 25.6.2017 Eva Oupicová www.nasezidle.cz

Novinky

ZDkxY