Od září se budu točit na nové

07.08.2017

Od září se budu točit na nové

Za chvíli nám vypukne nový školní rok. Moje starší dcera půjde už do třetí třídy a moc by si přála novou židli k psacímu stolu. Aby neplatilo klasické pořekadlo, že kovářova kobyla chodí bosa, pořídila jsem jí novou židli. Prý bude úkoly dělat v pokojíčku sama. Do teď jsme je psaly u kuchyňského stolu.

 

Dnes se cítí jako veliká školačka, a proto dostane židli pro velikou školačku. Ale já jsem trochu ekonomická a navíc jí chci dát to nejlepší, co můžu. A tak jí pořídím rostoucí židli FUXO S line, u které si může vybrat, jakou barevnou kombinaci chce. A protože mladé dámě jde samozřejmě hlavně o barvu, prostě zeleno-černou, přání jí splním a rázem jsem ta nejlepší máma na světě. Výběr funkcí a kvality zbyl na mě, chvíli přemýšlím a bude to: dětská židle FUXO S line.

Proč jsem jí vybrala? Za mě jednoznačně pro posun opěráku v před či vzad – tím si volím hloubku sedáku podle délky nohou dítěte. Židle vydrží dlouho a je na ní záruka pět let. Má nosnost až 100 kg, takže si na ní může při návštěvě sednout i korpulentní strýček. Nebo maminka, když bude pomáhat s úkolem. Oproti dosavadní dětské židli, která měla nosnost 60 kg, je to bomba. Židli volím také kvůli ergonomii zad. Díky pístu se nechá nastavit podle výšky dítěte.

Je uvedeno, že je vhodná pro děti od 3 do 18 let. No upřímně, pro tříleté dítě bych volila jednoduší židli, protože tříleté dítě Vám dlouho neposedí. Zde mohu doporučit Titan Junior nebo Art Junior má skvělý odporužený sedák a je pro mladší děti dostačujíci. Má menší sedák a je celkově menší. U židle Titan Junior se nedá nastavit výškově opěrák.

Já pro mojí osmiletou dceru volím FUXO S line, protože s ní poroste a taky má větší sedák. Opěrák je výškově stavitelný  a jeho druhé skvělá funce je že se dá posunout dopředu a tím nastavíte správě hloubku sedu u dítěte. Tyto funkce splňují moje požadavky. Tento typ židle zatím beru bez područek. Dají se kdykoliv dokoupit a myslím si, že je nyní nepotřebuje. Věřím, že bude s židlí spokojená a těším se, že se do ní zamiluje i vaše dítko.

Máte na výběr ještě z druhého typu židle FUSO V line – kde je jen jiná barevná kombinace do tvaru V. Máte na výběr z 15-ti barev, takže si tu svou najde i to nejnáročnější dítko. Jen je potřeba myslet na dostupnost, na našem e-shopu je to až 14 dní. Záleží na barvě. Tak objednávejte včas, ať stihnete nový školní rok!

Úspěšný start do nové roku přeji všem školákům i mé malé velké slečně školačce!

Publikováno 21.7.2017 Eva Oupicová www.nasezidle.cz

Novinky

YWUyZ