Kancelářský nábytek !

20.07.2017

Kancelářský nábytek !

Kancelářský nábytek, kancelářský nábytek, kancelářský nábytek !

Jo, to je to klíčové slovo! Umíme ho navrhnout, namontovat, servisovat. Máme spoustu fantazie, jak  by vše mohlo vypadat a hlavně fungovat k užitku! Nejraději navštěvujeme prázdné kanceláře a podle plánků do nich malujeme ve 3D v programu, jak bude kancelář vypadat. Poté realizujeme a montujeme. Hotovou kancelář jsme schopni předat do tří dnů od prvního setkání!  Takové úspěšné realizace nás baví nejvíce.

Poslední dobou, řekla bych dva tři roky, řešíme pracovní místa v rodinných domech. Přibylo hodně tzv. „home office„ a spoustě lidí se už omrzelo pracovat u kuchyňského stolu. I zde vám naše firma muže být užitečná. Umíme totiž na míru vyrobit  třeba i nábytek do podkroví. Přikládám foto mého podkroví, kde máme dvě pracovní místa. Kromě letních parních dní je  zde sám velký šéf urytý velice často. Právě tady vznikají náhledy nových interiérů, odehrávají se pracovní schůzky i kávy o páté s kapelovou partou. Každý by měl mít koníčka, aby mohl čerpat energii do práce. Má ho i Vláďa, a je to opravdu velký kůň.

Nechci zde rozebírat výhody práce z domu. I já tak pracuji a popravdě někdy bych raději vypadla do kanclu od osmi do čtyř, než byla v práci „pořád“. Ono oboje má svoje výhody a nevýhody. Závěrem tohoto článku vám chci jen říct, že naše firma má 22 let zkušeností v tomto oboru a vězte, že vám při vybavení vaší kanceláře či pracovny bude kvalitním partnerem.

Příště bych vám ráda shrnula výhody a nevýhody nákupu kancelářského nábytku na e-shopu. Kdo je netrpělivý, může číst zde.

 

Publikováno 20.7.2017 Eva Oupicová www.nasezidle.cz

Novinky

MGM4MTU4